Kota Bharu: Pn Sue 013-9441388, Cik Sara 013-985 8191 Pasir Mas: Pn Ida 013-9529215, En Jai 013-9158691 Besut/Jertih: Kak Wan 017-9820656, En Jalil 012-964 5957 Selangor: En Sharif 016-2647483 Negeri Sembilan: En Azrul 013-2300334 Segamat: Pn Noriah 019-7151412 Kota Tinggi: En Eli 012-3438552, Pn Salbiah 07-8276817 Johor Bahru: Cik Suriani 013-7999827, Cik Idah 019-7986463 *** ***
 

"Anda Tidak Rugi"
Dengan berbagai khasiat didalamnya memberi nilai untuk wang anda!!!

Tawaran Istimewa Bermula November, 2007


Dengan Pembelian 3 Tin Alpha Lipid LifeLine
Anda telah secara automatik menjadi Ahli

Representative
Wakil/Agen

FAEDAH & KELEBIHAN
REPRESENTATIVE

Anda telah menjadi AHLI & PENGEDAR BEBAS yang sah, berdaftar dengan Syarikat N.Z. New Image Sdn. Bhd.

Anda MEMBELI dengan harga ahli. Contohnya, Alpha Lipid LifeLine (Powder) RM169.60 sahaja.
Anda MENJUAL dengan harga runcit. Contohnya, Alpha Lipid LifeLine (Powder) dengan harga RM201.40. Keuntungan Runcit RM31.80
Layak mendapat BONUS dari 4% hingga 16%
Bergantung kepada jumlah jualan Anda & Group dalam sebulan.
Anda berpeluang menjadi SUPERVISOR untuk meraih lebih banyak FAEDAH & KELEBIHAN.
.
Testimoni
Apa Kata Mereka Yang Membina Perniagaan Ini
Kami paparkan 'secara langsung' testimoni mereka menerusi Video

Puan Suhaila
Kota Tinggi,
Johor

Puan Suhaila telah mempromosikan Alpha Lipid kepada keluarga dan rakan-rakan beliau. Keyakinan beliau pada produk ini makin bertambah hasil dari keberkesanan dan testimoni2 positif dari keluarga dan rakan-rakan beliau.

Sila lihat di


Penglibatan beliau secara serius telah menemukan beliau dengan Ketua Saintis Mr. Michail Borissenko dari Institute of Colostrum Research (www.colostrumresearch.org) dan 2 orang saintis lainnya iaitu Mr. David Ewins dan Trevor Locke.

Sila lihat video klip di


Puan Suhaila berdiri dibelakang suami beliau En. Sham bergambar bersama Ketua Saintis Mr. Michail Borissenko dari Institute of Colostrum Research ketika lawatan beliau ke Kota Bharu, Kelantan pada 2007 lalu.

Sila lihat video klip di


Puan Faridah
Besut, Terengganu

Kesan yang sangat positif dirasai oleh Puan Faridah apabila diperkenalkan produk Alpha Lipid ini oleh abang beliau, En. Rahim. Hasil dari itu, Puan Faridah berkeyakinan tinggi dengan khasiat semulajadi dari Alpha Lipid ini dan mengambil peluang ini bagi membina perniagaan yang bukan sahaja memberi manfaat kepada ramai orang malah memberi pendapatan kepada beliau.

Sila lihat di


Puan Suriani
Pasir Mas,
Kelantan

Puan Suriani memperkenalkan Alpha Lipid kepada pakcik beliau yang mengidap strok. Sebelum mengambil Alpha Lipid, pakcik beliau tidak boleh bercakap. Baru-baru ini, pakcik beliau yang telah mengamalkan Alpha Lipid ini telah boleh bercakap. Disebabkan perubahan mengejut ini, bapa Puan Suriani yang pada awalnya bersikap negetif kini telah memperkenalkan Alpha Lipid kepada keluarga dan rakan-rakannya dan mendapat pendapatan darinya.

Sila lihat di


Puan Zalini
Pasir Mas,
Kelantan
Pembabitan beliau dalam New Image ini diperkenalkan oleh rakan beliau. Dalam tempoh 6 bulan pembabitan beliau, beliau telah memperolehi pendapatan hampir RM10,000 hanya dengan berkongsi pengalaman dan testimoni dari keluarga dan rakan2 beliau.

Lihat dan dengarlah perkongsian testimoni beliau di www.alphalipid.net

Kak Ros
Pasir Puteh,
Kelantan

Kemalangan yang melibatkan anak lelaki beliau telah menemukan beliau dengan produk Alpha Lipid ini. Anak beliau yang telah disahkan oleh doktor akan menjadi Orang Kurang Upaya (OKU) telah mencuba produk Alpha Lipid dan kini anak beliau telah kembali sihat seperti sediakala dalam tempoh beberapa bulan sahaja.

Hasil dari beliau melihat sendiri khasiat semulajadi dari Alpha Lipid ini, beliau telah berkongsi pengalaman itu dan kini sedang membina perniagaan dan mendapat pendapatan darinya.


Puan Hairani Tumpat,
Kelantan

Puan Hairani yang merasai perubahan secara keseluruhan dari segi penyakit lelah beliau yang telah hilang, kesegaran tubuh dalaman dan luaran wanita, kecergasan minda untuk anak2 beliau dan banyak lagi testimoni dari diri, famili dan rakan-rakan.

Beliau hanya berkongsi pengalaman dan testimoni dan mendapat pendapatan darinya.

Puan Moharina
Kuala Lumpur

Perniagaan ini tidak pernah semudah ini!! Promosi telah dibuat diberbagai media seperti sepanduk, akhbar dan radio. Malah tahun 2008 ini, dijangkakan promosi Alpha Lipid ini akan diperluaskan ke siaran television.

Pengalaman dan testimoni yang sangat positif sering kita dengar dan lihat, maka produk Alpha Lipid ini sememangnya berkesan. Saya hanya berkongsi pengalaman dan testimoni yang saya lihat dan dengar sendiri dan yang seronoknya saya mendapat pendapatan dari perkongsian tersebut.


En. Yaakob
Pasir Mas,
Kelantan

En. Yaakob telah berkongsi pengalaman beliau diserang sekumpulan lebah di www.alphalipid.net. Hasil dari pengalaman itu, ramai yang musykil dan tertanya-tanya mengapa antibodi En. Yaakob sangat kuat.

Perkongsian pengalaman itulah yang menyebabkan En. Yaakob dapat meraih pendapatan, dan kini beliau telah berada ditahap Supervisor.

 
Representative
Anda dapat membeli produk
syarikat dengan harga Ahli.
PENJIMATAN RM30.00 SETIN

Anda boleh menambahkan nilai PENJIMATAN dengan
berkongsi tentang khasiat Alpha Lipid LifeLine kepada
keluarga & rakan-rakan

Dengan perkongsian ini, anda berpeluang
mencapai peringkat
Supervisor

Langkah-Langkah Pembelian:-

Klik butang di atas dan anda akan dibawa ke halaman pilihan kaedah bayaran. Kami menyediakan 4 kaedah pembayaran, iaitu sama ada secara online, offline mahupun kiriman wang wang pos/cek. Anda boleh memilih kaedah bayaran yang anda selesa.

Nota Makluman:-
1) Alphalipid.net merupakan laman web PENGEDAR BEBAS yang sah, berdaftar dengan syarikat N.Z. New Image Sdn. Bhd.
2) Produk ini adalah HALAL dan telah MENDAPAT KELULUSAN daripada N.Z. Islamic Meat Management.
3) Proses penghantaran akan mengambil masa antara 3 hingga 5 hari bekerja dari tarikh pembayaran.
4) Penghantaran akan dibuat dengan menggunakan perkhidmatan kurrier dari GD Express atau City-Link Express.
5) Harga bagi Sabah & Sarawak RM160 setin untuk AHLI & RM192 untuk BUKAN AHLI.
6) Harga bagi Singapura S$68.00 setin untuk AHLI & S$90 untuk BUKAN AHLI.
7) Harga bagi Indonesia Rp337,700 setin untuk AHLI & Rp422,400 untuk BUKAN AHLI.

8) Untuk pesanan luar dari Malaysia & Singapura - sila hubungi alphalipidnet@yahoo.com

Hakcipta Terpelihara © alphalipid.net 2007