Alpha Lipid LifeLine
BUKAN UBAT!
Alpha Lipid LifeLine adalah makanan
tambahan semulajadi yang menyihatkan.

Alpha Lipid LifeLine adalah produk makanan tambahan yang berasaskan kolostrum (susu awal lembu yang diambil 36 jam pertama selepas kelahiran anak lembu), seperti juga dengan makanan lain seperti ayam, daging, ikan, sayur-sayuran dan buah-buahan yang mengandungi khasiat mineral dan vitamin masing-masing.

Pengambilan makanan semulajadi tersebut TIADA RISIKO dan KESAN SAMPINGAN kepada tubuh anda. Malah dengan pengambilan makanan semulajadi ini akan memberi manfaat kepada tubuh anda dari segi kesihatan secara semulajadi.

Manakala ubat-ubatan pula adalah bahan luar yang asing kepada tubuh badan manusia. Sudah tentu ia mempunyai RISIKO kesan sampingan keatas mereka yang mengambilnya.

Ubat-ubatan bertindak secara langsung keatas tubuh badan, oleh itu pengambilan ubat-ubatan HANYA atas nasihat doktor atau ahli farmasi yang bertauliah sahaja.

Pengambilan ubat-ubatan secara berlebihan dan berterusan akan menyebabkan RISIKO SECARA LANGSUNG kepada tubuh badan manusia, seperti lemah daya tahan, ketagihan dan kematian.

Perbezaan Antara
AlphaLipid LifeLine & Ubat

Alpha Lipid LifeLine
Ubat
Bahan Semulajadi Bahan Luar Yang Asing
Selamat Risiko
Tiada Kesan Sampingan Ada Kesan Sampingan
Manfaat Untuk Tubuh Untuk Mengubati Penyakit
Proses Secara Beransur2 Proses Secara Langsung
Tanpa Nasihat/Kebenaran Doktor Perlu Nasihat/Kebenaran Doktor
Tidak Perlu Daftar Di Kementerian Kesihatan Perlu Daftar Di Kementerian Kesihatan

Alpha Lipid LifeLine adalah makanan
tambahan semulajadi yang menyihatkan dan bebas dari bahaya

Alpha Lipid LifeLine
BUKAN UBAT!